Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Αυτά λέει ο Γιώργος Παπαχρήστος για τον Καρανίκα και τη Τζούλια Αλεξανδράτου!

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολιάζει αιχμηρά τη συνέντευξη Καρανίκα

papaxristos

Σε ένα παράλληλο σύμπαν σημειώνονται τρομερές εξελίξεις τις οποίες δυστυχώς δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε διότι η προσοχή μας  και εμού προσωπικώς διασπάται σε αλλότρια θέματα.

Παράδειγμα: υπήρξε συνέντευξη-εξομολόγηση του σημαντικού στελέχους του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Καρανίκα σε εκπομπή του καναλιού «Ε» σε δημοσιογράφο ο οποίος στο βιογραφικό του έχει περγαμηνές, όπως ότι διετέλεσε με τρομερή επιτυχία «μάνατζερ» της περίφημης Τζούλιας (Αλέξανδράτου).

Μου διέφυγε ολωσδιόλου. Δεν την παρακολούθησα. Αλλά από όσα διάβασα διέκρινα να τη διατρέχει η άφατη θλίψη του συνεντευξιαζόμενου για τις κακίες που διακινούν οι εχθροί του, αποτέλεσμα των οποίων είναι να στοχοποιηθεί.

Δεν είπε πως εκδηλώνεται αυτή η στοχοποίηση( εγώ μια χαρά τον έχω δει να κυκλοφορεί στο Κολωνάκι, Συνταγμα και αλλού) αλλά αν ας πούμε κάνει τον ειδικό στη αντιμετώπιση του καρκίνου με γιατροσόφια όπως όλως τυχαίως (τυχαίως λέμε) έχουν ως βάση το «χορταράκι του Θεού» τι ακριβώς περιμένει;

Επίσης, τι στροφή στην ποιότητα είναι αυτή με συνέντευξη στο «Ε»; Χάθηκε να ξεσπάσει μπροστά στις κάμερες του ειδώλου του  Ελένης Μενεγάκη;

(Visited 1 times, 1 visits today)
By