Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αυτοί οι ηθοποιοί δίκασαν τον Κλίντον – Ονόματα

Ο Μπαράκ Ομπάμα μαθαίνουμε πως είναι στεναχωρημένος, καθώς δεν μπορεί να μεταβεί στην Καισαριανή γιατί κηρύχθηκε ανεπιθύμητος από το τοπικό δημοτικό συμβούλιο.

Κάποιες φήμες μάλιστα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τον θέλουν να μεταμφιέζεται σε κομισάριο και μέλος της Π.Γ του ΚΚΣΕ, προκειμένου να έχει και αυτός μία φορά στη ζωή την τύχη να πάει στην εξωτική Καισαριανή, λογίζονται ως αστείες και αυτό γιατί δεν θα τολμήσει, θα τον καταλάβουν

Έτσι  θα αποφύγει τον κίνδυνο να συλληφθεί από την πολιτοφυλακή των ΚΝΑΤ Καισιαριανής  και να τιμωρηθεί από την «χλεύη της ιστορίας και την οργή των λαών». Κάνοντας την καρδιά του πέτρα θα αναγκαστεί να απομονωθεί και να ζήσει λίγα 24ωρα αυτοεξόριστος στην σουίτα του στο resort στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Κι αυτό θα το κάνει όπως γράψαμε με βαριά καρδιά, γιατί φοβάται πως θα  έχει την τύχη του Μπιλ Κλίντον που δικάστηκε, όχι στην Καισαριανή αλλά στο Σύνταγμα.

Δικάστηκε τότε που είχε επισκεφθεί στην Αθήνα και καταδικάστηκε από τον πρόεδρο του Λαϊκού δικαστηρίου Κώστα Καζάκο και 107 ηθοποιούς μεταξύ των οποίων συναντάμε τους:

Άγγελος Αντωνόπουλος

Τίτος Βανδής

Γρηγόρης Βαλτινός

Κώστας Βουτσάς

Ανέστης Βλάχος

Γιάννης Βούρος

Κατερίνα Γιουλάκη

Κάτια Δανδουλάκη

Μανώλης Δεστούνης

Κώστας και Κωνσταντίνος Καζάκος

Βασίλης Καΐλας

Μάρθα Καραγιάννη

Θύμιος Καρακατσάνης

Εύα Κοταμανίδου

Ντίνα Κώνστα

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Πέτρος Φυσσούν.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)