Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Αυτό είναι το μήνυμα του Ρομπέρτο στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Ρομπέρτο ποτέ δεν έχει «κρυφτεί» μετά από ένα κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός δεν το έκανε ούτε και σήμερα, μια ημέρα μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ.

roberto

Στο προφίλ του στο Facebook ο Ισπανός τερματοφύλακας ανέβασε ένα σχόλιο για ό,τι έχει επακολουθήσει του αποκλεισμού.

«Δεν θέλω κομπλιμέντα και δεν θέλω χτυπήματα στην πλάτη. Ξέρω τις ευθύνες μου και μπορώ να αντέξω τις απαντήσεις σας στις δύσκολες στιγμές», ανέφερε ο Ρομπέρτο και κατέληξε:

«Δεν αγαπούμε την οικογένειά μας μόνο σε καλές στιγμές. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να γίνονται καλύτεροι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε το ίδιο».

Αναλυτικά, το μήνυμά του Ρομπέρτο:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το χθεσινό μας αποτέλεσμα.
Ήταν μια δύσκολη δουλειά, μια μεγάλη προσπάθεια για να προετοιμαστούμε για την ευρωπαϊκή μας πρόκληση και κανένας δεν γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις μία ήττα.
Αυτή είναι η δουλειά μας, η καθημερινότητά μας.
Πολλοί άνθρωποι γύρω μας ανησυχούν για μας… Τους λείπουμε γιατί είμαστε μακριά. Και όλα αυτά εξαιτίας της δουλειάς μας.
Το πάθος σας, τα χρώματα σας και η ομάδα σας είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και η περηφάνια μου».

Δεν θέλω κομπλιμέντα και δεν θέλω χτυπήματα στην πλάτη. Ξέρω τις ευθύνες μου και μπορώ να αντέξω τις απαντήσεις σας στις δύσκολες στιγμές.
Εξαιτίας όλων εμάς, όλων των παικτών που κάνουν την ομάδα μας, την οικογένειά μας, ξέρουμε ότι είμαστε «δέσμιοι» των εμφανίσεών μας στις όμορφες στιγμές, αλλά και στις πικρές, επίσης.
Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, με το κεφάλι ψηλά, αντιμετωπίζοντας τον πόνο μέσα μας και περιμένοντας το μέλλον με πάθος.
Έχουμε πολλά να κάνουμε στο μέλλον και πολλά πράγματα να πανηγυρίσουμε μαζί.
Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμά μας, αλλά έχω πολλούς λόγους για να είμαι περήφανος για την ομάδα μου σήμερα, σε μία κακή μέρα. Λόγω των καλών ημερών, δεν έχω να φοβάμαι γι’ αυτό…
Δεν αγαπούμε την οικογένειά μας μόνο σε καλές στιγμές. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να γίνονται καλύτεροι. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε το ίδιο»

(Visited 1 times, 1 visits today)