Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές

«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία» – Ο Πρόεδρος της ΝΔ μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο μετέβη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην  Ελευσίνα όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τις φονικές πλημμύρες

Για την αδιανόητη τραγωδία στην Μάνδρα Αττικής από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα τοποθετήθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτό που συμβαίνει στη Μάνδρα είναι μια ανείπωτη τραγωδία.

Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν.
Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει το ταχύτερο δυνατόν κάθε δυνατή στήριξη».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο το μεσημέρι, μετέβη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην  Ελευσίνα όπου ενημερώθηκε για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα.

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε ο τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την γέφυρα στην Ελευσίνα όπου συνεχίζονταν οι προσπάθειες για να απαντληθούν τα νερά και να ανοίξει η εθνική οδός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By