Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Άγρια επίθεση του Λαγού στον Νίκο Ξυδάκη: «Σκάσε ρε προδότη, μη μιλάς»

Διακόπηκε η συνεδρίαση – Κάλεσε τη φρουρά το προεδρείο – «Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα γίνουν χειρότερα» είπε ο Σπύρος Λυκούδης – Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης που προήδρευε της συνεδρίασης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών στην Ολομέλεια της Βουλής καλώντας τη φρουρά προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των βουλευτών.

Ο καβγάς προκλήθηκε όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη με τη φράση «σκάσε ρε προδότη, μη μιλάς».

Οπως φαίνεται στα πλάνα από τη Βουλή, οι δύο βουλευτές κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ φαίνεται να χειρονομούν και να απευθύνονται ο ένας στον άλλο με εκφράσεις που δεν έχουν καταγραφεί από τα μικρόφωνα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο χρυσαυγίτης Λαγός, εκτός εαυτού καθύβριζε τους βουλευτές που βρίσκονταν στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Προδότες, πουλημένοι, σταμάτα ρε προδότη, σταμάτα ρε προδότη, φύγε από δω ρε».

Απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των βουλευτών καθώς οι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ προσέτρεξαν σε βοήθεια του Νίκου Ξυδάκη ενώ και οι χρυσαυγίτες κινήθηκαν προς το κέντρο της αίθουσας της Ολομέλειας.

Δείτε το βίντεο:

(Visited 1 times, 1 visits today)
By