Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Άγρια κόντρα και καρφιά Βαρουφάκη – Αλεξιάδη στη Βουλή

Αλληλοκαρφώματα πρώην συντρόφων στη Βουλή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή κατήγγειλε ότι όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Οικονομικών και ο Τρύφων Αλεξιάδης πρόεδρος των Εφοριακών, του ζήτησε να τον τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

«Ήρθε όταν ήμουν στο υπουργείο, υπουργός, ένας κύριος συνδικαλιστής και μου είπε ότι θα πρέπει να διώξω την επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, δεν θα πω το όνομά της, γιατί, όπως μου είπε, εγώ είμαι καλύτερος», είπε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε: «Αυτός ο κύριος σήμερα είναι εδώ, είναι ο Τρύφων Αλεξιάδης».

Για άθλιο ψέμα έκανε λόγο ο Τρύφων Αλεξιάδης και χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών του πρώτου εξαμήνου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «άθλιο ψεύτη» και «συκοφάντη». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι στο υπουργείο Οικονομικών γνωρίζουν όλοι ποιος είναι ο ίδιος και ποιος ο κ. Βαρουφάκης και τι είναι αληθές και τι όχι.

«Εγώ περιμένω τα τεκμήρια για το πότε έγινε και ποιοι ήταν παρόντες, γιατί όσες φορές πήγα στο γραφείο του υπουργού ήταν κι άλλοι παρόντες «, είπε και διαμήνυσε ότι θα πρέπει ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 να φέρει τα στοιχεία γιατί «αυτό δεν θα περάσει έτσι».

Στους ίδιους τόνους, είπε πως «τα ψέματα και τα φληναφήματα έχουν και όριο» και πως ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ούτε στο ίδιο κόμμα, ούτε στον ίδιο κόσμο με τον συγκεκριμένο υβριστή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By