Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Άγριο έγκλημα στη Μύκονο: 27χρονος οικοδόμος ο νεκρός της συμπλοκής – Μία σύλληψη στο λιμάνι της Ραφήνας

Άγριο επεισόδιο που κατέληξε σε δολοφονία σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στη Μύκονο. Ομάδα Αλβανικής καταγωγής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκη. Ένας απο αυτούς επιτέθηκε σε 27χρονο οικοδόμο και με μια μαχαιριά στο στήθος του «πήρε» τη ζωή.

Η Αστυνομία της Μυκόνου σε συνεργασία με το Λιμενικό του νησιού των ανέμων, «σαρωσαν» όλα τα σημεία και τις κάμερες, προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις στο νησί, ενώ κατάφεραν να εντοπίσουν και έναν νεαρό που φέρεται ως βασικός ύποπτος και με επιχείρηση που έγινε στο λιμάνι της Ραφήνας να τον βάλουν στο χέρι.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα γραφεια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν το κίνητρο της άγριας σφαγής. Οι πληροφορίες ωστόσο λένε οτι πίσω απο το ματωμένο συμβάν κρύβονται οικονομικές διαφορές.

Το επεισόδιο που κατέληξε σε σφαγή σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτοικοι της περιοχης του Αγίου Φανουρίου κάλεσαν την Αστυνομία καθώς άκουγαν φωνές και φασαρία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, ωστόσο οταν έφθασαν λίγα λεπτά αργότερα ήταν ήδη αργα.

Ο 27χρονος Αλβανικής καταγωγής  ηταν ήδη νεκρός. Είχε δεχθεί μια μαχαιριά στην καρδια. Οι αστυνομικοί, αμέσως άρχισαν να σαρώνουν τις κάμερες ενώ έληφθη και γενετικό υλικο απο το σημείο προκειμένουν να διαπιστωθεί ποιος ηταν αυτος που «έφαγε» τον 27χρονο οικοδόμο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν απο τον Φεβρουάριο στο νησι παράνομα, χωρίς χαρτιά.

alvanos-mykonos__1_

alvanos-mykonos__3_

Έγιναν 3 συλλήψεις στο νησί, ενώ εδόθη και σήμα στο Λιμεναρχείο της Ραφήνας και οι λιμενικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς της Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενος Αλβανού που αποβιβαστηκε απο το πλοίο Θεολόγος. Αυτό που ψάχνουν τώρα ειναι το κίνητρο της δολοφονίας με τις πληροφορίες να θελουν, το κλειδι να κρύβεται σε οικονομικές διαφορές.

By