Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Άγριος καβγάς Κεγκέρογλου – Στρατάκη: Κοιμόσουν το βράδυ με τον Καμμένο – Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά

Άγριος κόντρα που ξέφυγε από τα όρια μιας πολιτικής συζήτησης σημειώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μεταξύ του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταδίκαζε το περιστατικό και τότε παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, προκειμένου να του υπενθυμίσει πως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε στον δημοσιογράφο: «Με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις» για να λάβει την απάντηση:

«Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, για να έρθει στη συνέχεια νέα ανταπάντηση:

«Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;».

Τότε η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο, με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να λέει: «Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», με τον κ. Στρατάκη να παίρνει τη… σκυτάλη και να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Ο καυγάς συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, όπως το «έχεις καταντήσει ουρά του Καμμένου» από τον βουλευτή στον δημοσιογράφο και το «είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη» που είπε ο κ. Στρατάκης προς τον κ. Κεγκέρογλου.

Σχεδόν εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το όλο σκηνικό τόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι δύο άλλοι βουλευτές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Δείτε την έντονη αντιπαράθεση που είχαν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Β. Κεγκέρογλου, με τον δημοσιογράφο, Γ. Στρατάκη, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιούς στο Σύνταγμα δημοσιογράφος της Deutsche Welle, στο βίντεο που ακολουθεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By