Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Άγριος καυγάς Λοβέρδου – Παρασκευόπουλου στη Βουλή (βίντεο)

Τι έλαβε χώρο στη Βουλή μεταξύ των δύο πολιτικών

loverdos

Άγριος καυγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκεύοπουλου.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως ο υπουργός «δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παρακινεί κανέναν».  Ο κ. Παρασκευόπουλος νωρίτερα, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είπε:

«Εγώ θα  πρότεινα στον κύριο Λοβέρδο να κάνει έναν κόπο, μερικές φορές να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλάει και με ευπρέπεια».

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε συγκεκριμένα: «Πήρα τον λόγο για αυτό που μου σύστησε ο κ. υπουργός σε ό,τι αφορά τον λόγο μου και τον τρόπο με τον οποίο του απευθύνομαι. Ένας υπουργός που έβαλε την υπογραφή του, βάσει αυτής της υπογραφής ξεγέλασε τους συναδέλφους του –ενδεχομένως και στην κυβέρνηση και σίγουρα στην εθνική αντιπροσωπεία, όπως οι ίδιοι της πλειοψηφίας είχαν πει. Ένας υπουργός που εξαπάτησε το Σώμα και το ομολογεί σήμερα φέρνοντας τροπολογία την οποία επίσης και εδώ συζητάει ότι μπορεί και να αλλάξει. Ένας τέτοιος υπουργός, με αυτή την πολιτική ευθύνη δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παραινεί κανέναν, πόσο μάλλον εμένα. Πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό που κάνει. Αυτός» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε:

«Να πω ότι ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να υποκριθεί  ότι μπορεί να μου μιλάει με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα».

By