Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το σεξ είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη σχέση

«Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα», είπε το εκρηκτικό μοντέλο για τον ηθοποιό με τον οποίο φωτογραφήθηκε στο Down Town

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz και την γνωρίσαμε για τα καλά από το «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε. Ο λόγος για την Αλεξάνδρας Παναγιώταρου η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για… πολλά.

Μάλιστα η εκρηκτική Αλεξάνδρα έκανε ένα εξώφυλλο με θέμα τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» με τον ηθοποιό Ευθύμη Ζησάκη. Η Αλεξάνδρα που στα πλάνα της είναι να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ρωτήθηκε αν θα έβγαινε ραντεβού με τον Ευθύμη σε περίπτωση που ήταν ελεύθερη!

«Ναι είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα, ο Ευθύμης Ζησάκης. Νομίζω μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες. Δεν θα βαριόμουν καθόλου μαζί του γιατί είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, όμορφος και με ταλέντο», εξομολογήθηκε στο περιοδικό.

Σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την σεξουαλική του ζωή ο ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Στο δικό μου top 3 θα το έβαζα στο νούμερο δύο. Στο νούμερο ένα είναι ο θαυμασμός».

Για δούμε θα έχουμε κάποια αντίδραση από τον μέλλοντα σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο που τυγχάνει να είναι και πλαστικός χειρουργός;

If you don’t respect me..I won’t respect you… Simple as that.

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) on

(Visited 1 times, 1 visits today)
By