Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Αλεξιάδης: «Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν με φοβίζουν»

«Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους»

alexiadis2

Σκληρή απάντηση προς τους αποστολείς του απειλητικού σημειώματος με τη σφαίρα που έλαβε στο γραφείο του έδωσε με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης επισημαίνει ότι πίσω από τις απειλές των επίδοξων «τιμωρών του» υποκρύπτονται συμφέροντα, διαμηνύοντας ότι «ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους».

Η δήλωση του υπουργού:

«H ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ,
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

»Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.
2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.
3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By