Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Αλιβιζάτος: Nτροπή για το λαό μας να βγάλει τρίτο κόμμα την Χ.Α

Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους

alivizatos-2

«Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο, το κόμμα που ανέλαβε σήμερα την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζίτος σε τηλεοπτική συνέντευξη του (ΑΝΤΕΝΝΑ).

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου εξήγησε την πρόσφατη ανάμειξή του με την πολιτική, λέγοντας πως πιστεύει ότι «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούριο«.

Ο κ. Αλιβιζάτος ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί. Οι αντιθέσεις αμβλύνονται. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στον χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)