Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Άλλη μια δικαίωση για την Σίσσυ Φειδά – 12 μήνες φυλακή στον Κιτσινέλη

Το Ζ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε τελεσίδικα σήμερα τον Δημήτρη Κιτσινέλη για πλαστογραφία μετά χρήσεως και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή.

Ο Δημήτρης Κιτσινέλης είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάιο ερήμην, μετά από πολλές αναβολές που είχε ζητήσει, σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή μετά από μήνυση των πρώην συνεταίρων του Σίσσυς Φειδά και Στέλιου Θεολόγου, ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ Σ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» για πλαστογραφία μετά χρήσεως εταιρικών εγγράφων που αφορούσαν στην εταιρεία που εκμεταλλευόταν το καφέ-εστιατόριο ADAMO (νυν ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ) στο Ν. Ψυχικό το έτος 2010.

Ο Δημήτρης Κιτσινέλης

Στη συνέχεια άσκησε έφεση κατά της ανωτέρω πρωτόδικης απόφασης, υποστηρίζοντας ότι καταδικάστηκε επειδή ήταν απών και δεν είχε υποστηρίξει τη θέση του και αυτή τη φορά παραστάθηκε στο δικαστήριο δια του πληρεξουσίου του δικηγόρου όπου υποστήριξε ότι άλλος και όχι αυτός προέβη στην πλαστογραφία και στην χρήση του πλαστού εταιρικού εγγράφου, πλην όμως οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν πάλι το Δικαστήριο που τελικώς τον κήρυξε ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε και σε συμβολική χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης στους πρώην συνεταίρους του από 44 Ευρώ όπως είχαν ζητήσει ως πολιτική αγωγή.

Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί στο πλήθος των καταδικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί εναντίον του Δημήτρη Κιτσινέλη μετά από μηνύσεις των διαφόρων πρώην συνεταίρων του, των εργαζομένων, του ΙΚΑ, του Δημοσίου κλπ. και αφορούν στα μαγαζιά που αυτός εκμεταλλευόταν στο παρελθόν, τα οποία έχουν όλα κλείσει αφήνοντας χρέη.

(Visited 1 times, 4 visits today)
By