Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Αμετανόητος ο Κυρίτσης: Εμμένει στην άποψη για τις καταλήψεις – Καταγγέλλει την εκκλησία για καταπάτηση

«Δεκάδες δημόσια κτίρια είναι καταπατημένα από την Εκκλησία» δήλωσε ο Γ. Κυρίτσης  επιχειρώντας με αυτή του του την αναφορά να κάνει έναν συμψηφισμό καταληψιών – Εκκλησίας

kyritsis

Μας μπέρδεψε ο Γιώργος Κυρίτσης που όποτε θέλει μιλάει ως μέλος της κυβέρνησης και όποτε θέλει μιλάει ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κυρίτσης, ανεξαρτήτως ιδιότητας, αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων θόλωσε πάλι το τοπίο και  είπε πως δεν προσφέρεται για γενικεύσεις αυτό το θέμα, αφού σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις.

Δηλαδή υπάρχουν διαβαθμίσεις και στις καταλήψεις ρωτάμε εμείς; Υπάρχουν καλές και κακές καταλήψεις; 

Ο κ.Κυρίτσης μιλώντας στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ υποστήριξε πως «σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική οι καταλήψεις είναι μία ιστορία δεκαετιών και από αυτήν έχουν προκύψει εμπειρίες και συμπεράσματα».

Σημείωσε μάλιστα τη διαφορά μεταξύ των καταλήψεων σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και σε κτίρια που βρίσκονται σε λειτουργία και σε ερώτηση αν μία μέθοδος καταλήψεων, ανεξαρτήτως στόχου, είναι αποδεκτή ως μέθοδος ο κ. Κυρίτσης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας πως «Δεν προσφέρεται για γενικεύσεις αυτό το θέμα. Σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις. Δεκάδες δημόσια κτίρια και κτήματα είναι καταπατημένα και από την Εκκλησία ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

Αν κολλήσουμε σε δύο ή τρεις καταλήψεις στέγης νομίζω πως αδικούμε το θέμα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)