Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Aνακαλούν την επίμαχη δήλωση τους Βουδούρης- Παραστατίδης

«Δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών»

voudouris

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές  Θόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, μετά τον καταιγισμό επικριτικών σχολίων που δέχθηκαν, με τις έμμεσες αναφορές για χρηματισμό βουλευτών για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο κείμενο τους που φέρει το τίτλο «Δεν τροφοδοτούμε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα» οι δύο βουλευτές τονίζουν με έμφαση ότι ανακαλούν την επίμαχη δήλωση τους.

Νωρίτερα, σήμερα οι κ.κ. Παραστατίδης- Βουδούρης είχαν εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, μέσω της οποίας σημείωναν ότι η δήλωση τους παρερμηνεύτηκε και πως δεν είχαν σκοπό να απαξιώσουν τους συναδέλφους τους.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε μια τοποθέτηση, πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με το σοβαρό θέμα των αποκαλύψεων του κ. Χαϊκάλη. Αυτή η τοποθέτηση παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας. Μέριμνά μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών. Επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να «κατηγορήσουμε» οποιονδήποτε.

Συνεπώς, δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών.

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία»

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By