Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ανακοινώνονται Σωκράτης, Μήτρογλου, Καγκάβα!

Τρεις ηχηρές μεταγραφές αναμένονται να ολοκληρωθούν σήμερα (25/01). Αρχικά, στα γραφεία του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους ιθύνοντες της ομάδας και στην συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο θα έχει ισχύ για 2,5 χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Από την άλλη στην συμπρωτεύουσα περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις αφίξεις δύο ποδοσφαιριστών. Ο Αρης αυτή του Κώστα Μήτρογλου και ο ΠΑΟΚ του Σίνζι Καγκάβα. Ο 32χρονος στράικερ επιστρέφει σήμερα (25/01) στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό των «κίτρινων», θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με την ομάδα του Άρη, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», από την πλευρά του θα περιμένει στο «Μακεδονία», τον Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα στην Τούμπα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους «ασπρόμαυρους».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By