Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ανανέωση για τη Mercedes-Benz G-Class

Τρία σχεδόν χρόνια μετά την πρεμιέρα της η τρέχουσα γενιά της Mercedes G-Class ετοιμάζεται για ένα φρεσκάρισμα με επίκεντρο την τεχνολογικής της ενίσχυση.

Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την μεριά της Mercedes-Benz, αρκετές ενδείξεις και πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα πως η γερμανική εταιρία ετοιμάζει την ανανέωση της Mercedes-Benz
Οι αισθητικές αλλαγές θα αφορούν περισσότερο το εσωτερικό καθώς το χαρακτηριστικό κυβοειδές αμάξωμα θα παραμείνει πιθανότητα απαράλλαχτο πέραν κάποιων επεμβάσεων σε λεπτομέρειες. Στην καμπίνα, αναμένεται να δούμε τη G-Class να αποκτά την πλέον πρόσφατη έκδοση του συστήματος infotainment MBUX με τις οθόνες και το πιο νέο λογισμικό.

Το τρέχον μοντέλο εφοδιάζεται στην κορυφαία του έκδοση με τον κινητήρα V8 4,0 λίτρων twin-turbo, απόδοσης 585 ίππων με μέγιστη τιμή ροπής τα 850 Nm και η απόδοση αυτή, καταλήγει στους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων. Αν και δεν αναμένεται κάποια αλλαγή σε μηχανολογικό επίπεδο θεωρείται πολύ πιθανό μαζί με το facelift του μοντέλου να δούμε και την αμιγώς ηλεκτρική του εκδοχή, που με τη μορφή του EQG Concept, έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By