Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Ανατροπή με το τροχαίο στη Λιοσίων: Πήρε το αυτοκίνητο για βόλτα και κατέληξε σε καταδίωξη

Νέα στοιχεία από την αστυνομία για το τροχαίο στη Λιοσίων με τέσσερις τραυματίες, ύστερα από καταδίωξη, το μεσημέρι της Πέμπτης (18.03.2021).

Ο νεαρός που οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη σκούρα BMW χθες το μεσημέρι στην οδό Λιοσίων και προκάλεσε την καταδίωξη που κατέληξε σε τροχαίο και προκάλεσε τρόμο και πανικό σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Αθήνας, δεν είχε σκοπό να κλέψει το πολυτελές αυτοκίνητο. Μια… βόλτα ήθελε να κάνει!

Οι νέες πληροφορίες από την αστυνομία έρχονται σχεδόν 24 ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες από το τροχαίο στην οδό Λιοσίων, όπου τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια!

Τελικά, όπως αναφέρουν οι πηγές, δεν ήταν κλοπή. Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν ήταν κλέφτης, αλλά υπάλληλος του πλυντηρίου στο οποίο ο ιδιοκτήτης της BMW είχε αφήσει το αυτοκίνητό του για πλύσιμο.

Ο 18χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή T-live στον ALPHA είναι ανηψιός του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου αυτοκινήτων, θεώρησε… καλή ιδέα (!) να πάρει το ξένο αυτοκίνητο, επειδή ήταν γρήγορο και πολυτελές προφανώς, για να κάνει μια βόλτα!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το άφησε στο πλυντήριο στα Άνω Λιόσια για να του το πλύνουν και όταν επέστρεψε για να το πάρει, το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί! Και όταν ρώτησε που ήταν, κανείς δεν είχε απάντηση.

Πριν ειδοποιήσει την αστυνομία, άνοιξε το κινητό του το app για να εντοπίσει το αυτοκίνητο από το GPS. Και διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο αντί για τα Άνω Λιόσια βρισκόταν στο Φάληρο!

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε κάπου στο Σύνταγμα κι από εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη, που κατέληξε στο Λιοσίων και στο τροχαίο…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By