Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Αναβολή μιας εβδομάδας στην έφεση του ΟΦΗ

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν τη δικαστική προσπάθεια δικαίωσής τους, μετά την καταδικαστική σε πρώτο βαθμό απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό του συλλόγου στη Football League, αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο 300.000, λόγω ενοχής τους για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό για τη Football League της σεζόν 2017/18.

Η Έδρα έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην προέδρου του συλλόγου, που εκπροσωπείται νομικά από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, λόγω κωλύμματος και θα συζητήσει την έφεση του ΟΦΗ την επόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 18:00. Υπενθυμίζεται επιπλέον πως ο Απόλλων Σμύρνης έκανε πρόσθετη παρέμβαση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του ΟΦΗ, προεξάρχοντος του Μιχάλη Μπούση και παρόντες εξάλλου τους Άντζελο Παλυβό, Ηλία Πουρσανίδη και Λεωνίδα Παπαβασιλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «παρών» έδωσε εξάλλου και ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, μάλιστα από αρκετά νωρίς ενώ συμμετείχε και στην σύσκεψη των νομικών που αποτελούν το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ. Εξάλλου, παρών στην εκδίκαση της έφεσης ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By