Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αναβολή της συνεδρίασης της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Η συνεδρίαση θα γίνει το πρωί της Τετάρτης

syriza-noikokiriaA

Η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Η αναβολή αποφασίστηκε λόγω της μαραθώνιας συνεδρίασης για την άρση ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στη 1 μ.μ. θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και ενώ το κλίμα μέσα σ” αυτό είναι βαρύ μεταξύ αρκετών στελεχών, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας των μεταρρυθμίσεων.

Μάλιστα, με επιστολή τους προς τον γραμματέα, περισσότερα από 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τα περισσότερα από τα οποία ανήκουν στην Αριστερή Πλατφόρμα, ζητούν να συνέλθει το όργανο προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τη συμφωνία προτού αυτή φτάσει στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, με νέα της παρέμβαση, η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ -που πάντως δεν έχει μεγάλη εσωκομματική ισχύ- χαρακτηρίζει την αποστολή της λίστας μεταρρυθμίσεων από τον Γιάννη Βαρουφάκη και την έγκρισή της από το Eurogroup ως «ολοκλήρωση της συμφωνίας υποταγής«. Κι όλα αυτά, στον απόηχο των αντιδράσεων υπουργών, με πρώτο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, εντός του κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίασε το μεσημέρι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By