Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Αγγελική το πραγματικό όνομα της συνεργού του Ξηρού

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για την σύλληψη της

aggeliki-xirosΗ ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 22χρονης μελαχρινής κοπέλας που φέρεται να ήταν η στενή συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ τον επισκεπτόταν συνεχώς στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Οι Αρχές περιμένουν, πλέον, πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, έπειτα και από τη δημοσιοποίηση της πλαστής ταυτότητας, η οποία, όμως έχει την πραγματική φωτογραφία της καταζητούμενης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αληθινό όνομα της 22χρονης είναι Αγγελική, ενώ, οι συμμετέχοντες στις έρευνες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή της.

Η νεαρή φέρεται να είναι εκείνη που είχε νοικιάσει τη δεύτερη γιάφκα που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Λουτράκι, ενώ, η ίδια είναι καταγεγραμμένη σε κάμερες παρακολούθησης στις περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και την Ανάβυσσο.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός φέρεται να γνώρισε την 22χρονη το καλοκαίρι μέσω συνδέσμου των «Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ, η μελαχρινή κοπέλα πιθανότατα θα είχε ενεργό ρόλο στο χτύπημα που ετοιμαζόταν στις φυλακές Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ήταν εκείνη που είχε κάνει την κατόπτευση του χώρου στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Άλλωστε και από τα ευρήματα στο σπίτι της Αναβύσσο (όχι μόνο από την ταυτότητα) οι Αρχές είχαν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τουλάχιστον μιας γυναίκας στην ομάδα Ξηρού και πλέον η σύλληψή της είναι βασική προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στην πλαστή ταυτότητα αναγράφονταν τα στοιχεία Ελένη Μελανή, ωστόσο, η αληθινή γυναίκα που φέρει αυτό το όνομα διέψευσε πως είχε κλαπεί η ταυτότητά της και δεν γνωρίζει πως ο Ξηρός και η ομάδα του βρήκαν τα στοιχεία της.

aggeliki-xiros1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By