Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ανοίγουν» 1.057 θέσεις εργασίας σε μουσεία, δήμους και ΕΛΤΑ

Στόχος η κάλυψη των αναγκών της καλοκαιρινής περιόδου

ergasia-grafeio

Σε προσλήψεις-εξπρές εποχικού προσωπικού έχουν επιδοθεί οι δηµόσιες υπηρεσίες για να καλύψουν τις αυξηµένες ανάγκες, ιδιαίτερα της τουριστικής περιόδου.

Σε 1.057 φθάνουν οι θέσεις για συµβασιούχους που εγκρίνει το ΑΣΕΠ και προκηρύσσουν οι φορείς του Δηµοσίου αυτή την εβδοµάδα. Στις Εφορείες Αρχαιοτήτων και στα µουσεία «τρέχουν» οι προθεσµίες για 321 θέσεις φυλάκων και καθαριστών, ενώ άµεσα εγκρίνονται άλλες 300. Τα ΕΛΤΑ προσλαµβάνουν στην Κρήτη, τη Χαλκιδική, τη Στερεά και τη Λάρισα. Οι δήµοι πήραν έγκριση για πρόσληψη 184 γυµναστών. Τα πανεπιστήµια ζητούν έκτακτο επιστηµονικό προσωπικό, ενώ στη ΔΕΗ συνεχίζεται η κάλυψη αναγκών µε συµβασιούχους τεχνίτες.

ΔΥΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
104 επικουρικοί γιατροί και 79 στις Εντατικές

Εως τις 16 Μαρτίου υποβάλλονται αιτήσεις από ειδικευµένους γιατρούς για την κάλυψη 79 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Νοσηλείας Νεογνών 33 νοσοκοµείων. Παράλληλα και έως τις 20 Μαρτίου «τρέχει» η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 104 θέσεων στις επτά Υγειονοµικές Περιφέρειες από επικουρικούς γιατρούς 24 ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν µε σύµβαση διάρκειας έως και τριών χρόνων. Οι δύο διαγωνισµοί προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας.

EPSO – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Διαγωνισµός για υπευθύνους ασφαλείας στην Κοµισιόν

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ
Οι διαδικασίες για αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

ΝΕΟΙ 18 – 24 ΕΤΩΝ
Νέο πρόγραµµα κατάρτισης 4.000 ανέργων στο εµπόριο

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΙ – ΤΕΙ
110 µόνιµοι µε διαγωνισµό ΑΣΕΠ στη ΔΕΗ

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

By