Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Ανήλικοι έκλεψαν 22 πανάκριβα κινητά από μαγαζί στην Πέλλα

Μέσα σε λίγη ώρα ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας οι δυο ανήλικοι που γκρέμισαν την γυάλινη είσοδο ενός καταστήματος εμπορίας ειδών κινητών τηλεφωνίας στην Πέλλα και το… «έγδυσαν» από τα πανάκριβα κινητά!

Οι δυο Έλληνες άρπαξαν 22 κινητά συνολικής αξίας 14.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι ανήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος αξίας 200 ευρώ «βούτηξαν» από ένα κατάστημα καλλυντικών στις Σέρρες δυο νεαρές Ελληνίδες, μια ανήλικη 16 χρόνων και μια 19χρονη, με τη βοήθεια ενός 23χρονου.

Όμως, δεν μπόρεσαν να τα χρησιμοποιήσουν για τον… καλλωπισμό τους, γιατί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τα κλεμμένα είδη αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και στους γονείς της 16χρονης για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα για κλοπή σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς προέκυψε από την έρευνα ότι στις 7 Μαρτίου είχε κλέψει από μια αποθήκη στην Βέροια ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By