Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Ανυποχώρητοι από τα μπλόκα Τεμπών – Νίκαιας οι αγρότες

Δηλώνουν δυσαρέσκεια σχετικά με την κίνηση συναδέλφων τους να παραδώσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση

agrotes5

Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς στα μπλόκα των Τεμπών και της Νίκαιας οι αγρότες. Τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την κίνηση συναδέλφων τους να παραδώσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση εξέφρασαν αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, απαντήσεις περιμένουν από την πλευρά τους οι αγρότες στη Νίκαια.

Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών σημειώνουν ότι από την περασμένη Τετάρτη είχαν στείλει στην κυβέρνηση τις προτάσεις τους, με τις οποίες, όπως τονίζουν, έχουν συνταχθεί και 30 αγροτικά μπλόκα.

Εξηγούν επίσης ότι αναμένουν συγκεκριμένη πρόσκληση για διάλογο βάσει των προτάσεών τους.

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν από την πλευρά τους οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι τονίζουν ότι δεν έχουν πάρει απαντήσεις στα αιτήματα που έχουν θέσει.

Στις 19.00 είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για τις παραπέρα αγωνιστικές τους δράσεις.

Συνεχίζουν τους αποκλεισμούς οι αγρότες στην Ήπειρο

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και προχωρούν σε αποκλεισμούς.

Συγκεκριμένα, στο μπλόκο του Λούρου τα τρακτέρ κλείνουν το δρόμο το μεσημέρι για δύο ώρες και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.

Στην Άρτα, στο μπλόκο στη παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης, ο δρόμος θα κλείσει από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

Στο δεύτερο μπλόκο της περιοχής (των κτηνοτρόφων κυρίως), στο Κομπότι, ο δρόμος σήμερα θα παραμείνει κλειστός από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ.

Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ κλείνουν την αφετηρία της Εγνατίας, στο μπλόκο που έχουν στήσει αγροκτηνοτρόφοι στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα.

Στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κακκαβιάς, οι αγροτοκτηνοτρόφοι συνεχίζουν καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου, αλλά και των παράδρομων με τρακτέρ από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By