Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Άννα Κορακάκη: Είμαι εκνευρισμένη και απογοητευμένη

Αφορμή το γκρεμισμένο προπονητήριο της.

korakaki

Η Άννα Κορακάκη, μετά από ολιγοήμερες διακοπές, επέστρεψε στις προπονήσεις, εν όψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Κυπέλλων, που θα γίνει στην Ιταλία, αρχές Οκτώβρη.

Η Ελληνίδα, Ολυμπιονίκης, βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, στον χώρο του σκοπευτηρίου, εκεί όπου έκανε τις προπονήσεις .

Η Άννα Κορακάκη είπε στο dramini.gr: «Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ… Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρότι ήμουν προετοιμασμένη, έχοντας δει βίντεο και φωτογραφίες. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη.

Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία. Ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος ήδη. Έπρεπε ήδη σήμερα να ξεκινήσω προπονήσεις. Γι” αυτό ήρθαμε εδώ σήμερα. Δεν μπορώ να προπονηθώ εδώ όπως βλέπετε, δεν υπάρχει τίποτα! Οπότε, αναγκαστικά θα πάω πίσω τις προπονήσεις μου».

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης.

Δείτε το βίντεο από το dramini.gr

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By