Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανοίγουν ξανά για το κοινό τα γραφεία της Τειρεσίας ΑΕ

Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζονται από τις αρμόδιες Αρχές για τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων της, σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 27/05/2020 θα ξεκινήσει και πάλι να υποδέχεται κοινό στα γραφεία της (Αλαμάνας 1, Μαρούσι) για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού, αλλά και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, συστήνουμε ισχυρά την προγραμματισμένη επίσκεψη στα Γραφεία μας καλώντας στο τηλέφωνο 210 36 76 700.

Επισημαίνεται ότι το γραφείο εξυπηρέτησης κοινού θα συνεχίζει να δέχεται κάθε είδους αιτήσεις των ενδιαφερομένων (πρόσβασης, διόρθωσης, αντίρρησης κλπ) και μέσω:

· ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αλαμάνας 1, 15125 Μαρούσι, υπόψη Γραφείου Εξυπηρέτησης Κοινού

· email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

· FAX στο 210 36.76.750.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές ο στόχος όλων μας είναι κοινός: Μένουμε Ασφαλείς – Παραμένουμε υγιείς – Περιορίζουμε τη διάδοση του ιού – Ευχόμαστε για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα και αυτό φροντίζουμε καθημερινά.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στο τηλέφωνο: 210 36 76 700 τις εργάσιμες ημέρες, από 9πμ έως 4μμ ή να επισκεφθείτε το www.tiresias.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By