Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Αντάρτικο από Κυρίτση: Δηλώνει κατά των ιδιωτικοποιήσεων και δείχνει αλληλέγγυος στους Σακκά – Σεϊσιδη

Πονοκέφαλος στο Μαξίμου από τη γραμμή που τραβάει ο Γιώργος Κυρίτσης που σε δύο μεγάλα θέματα διαφωνεί με την κυβέρνηση

kyritsis

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης ξαναχτύπησε σήμερα προκαλώντας και πάλι αμηχανία στην κυβέρνηση με τις δηλώσεις του.

Μετά την ανάρτησή του για «αλληλεγγύη ή δίκαιη δίκη» των συλληφθέντων Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη σήμερα ο κ. Κυρίτσης αναφέρθηκε στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων δηλώνοντας «απολύτως» αντίθετος με αφορμή το θέμα του Ελληνικού και της μικρής ΔΕΗ.

«Από που κι ως που στην Ελλάδα για μια επένδυση πρέπει να πάει πίσω το θέμα των αρχαιολογικών ευρημάτων; αν ήταν έτσι το μετρό θα είχε γίνει εδώ και δεκαετίες και θα είχαν καταστραφεί τα αρχαία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να συμφωνήσει στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά, όπως είπε, οφείλει να προσπαθεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του για την υπόθεση Σακκά-Σεϊσίδη τη δίωξη των οποίων χαρακτήρισε «φρονηματικού χαρακτήρα» ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι «αυτά που λέω είναι κοινός τόπος στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε μεγάλο βαθμό κυβερνητική πολιτική». Παράλληλα είπε ότι ο ίδιος δεν είναι από τους ανθρώπους που καταδικάζουν επί παραγγελία λέγοντας «ας χτυπήσουν άλλη πόρτα».

(Visited 1 times, 1 visits today)