Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Αντιπαράθεση Φώφης – Τσίπρα

Ειρωνικά σχόλια από την πρόεδρο της βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

fofi-tsipras

Η κόντρα ξεκίνησε από το κλσίσιμο του πρωθυπουργού: «Αρνείστε ένα δώρο ιστορικού χαρακτήρα και ταυτίζεστε με την δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Αποκαλυπτόμενοι στον ελληνικό λαό μας χαρίζετε και την ηθική υπεροχή και τη δυνατότητα ο ελληνικός λαός το 2019 να μας ξαναψηφίσει και να σας κατατάξει στο παλιό πολιτικό σύστημα και να σας βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να θυμηθώ άλλη μια ιστορική φράση».

Η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε επί προσωπικού το λόγο,και είπε:  «Ο πρωθυπουργός που έγινε πρωθυπουργός με το μπόνους δεν μπορεί να το παίζει τιμητής της απλής αναλογικής. Εσείς τι είδους Αριστερά είστε που κυβερνάτε με την ακροδεξιά απόφυση του Πάνου Καμμένου».

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «στην πολιτική σταδιοδρομία των ηγετών δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξουν την ηγετική στόφα και τις ικανότητες. Σήμερα χάσατε την ευκαιρία. Είστε ουραγός όχι μόνο του Μητσοτάκη αλλά και άλλων επιδιώξεων που ίσως σας υπερβαίνουν. Είναι κρίμα την ώρα που χάνετε την ευκαιρία να υπερασπίζεστε τις επιλογές με ύβρεις. Κρίμα».

Η κυρία Γεννηματά ζήτησε εκ νέου τον λόγο με την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου να λέει: «Αντε! Πάρτε ένα λεπτό να δούμε τι θα μας πείτε πάλι».

 

By