Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Απάντηση Καρυπίδη για τα rapid test: «Δέχομαι επιθέσεις λόγω του Άρη»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, με προσωπική δήλωση στο site της ΠΑΕ Άρης, κατήγγειλε απειλές για τη ζωή του και την ακεραιότητα της οικογενείας του!

Στο site της ΠΑΕ Άρης αναρτήθηκε προσωπική δήλωση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης και κάνει λόγο για μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media!

Αυτή η κίνηση έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάρτηση στο Instagram.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Λίγες ώρες νωρίτερα, με ανάρτηση που έκανε στη σελίδα που διατηρεί στο Instagram, o Θόδωρος Καρυπίδης απευθύνθηκε στους εχθρούς του.

«Ρίξε ένα χαμόγελο στους εχθρούς σου. Φανατικοί θαυμαστές της ζωής σου είναι. Το αξίζουν», ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα.

By