Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ξεκίνησε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση

Με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη, η ακροαματική διαδικασία της πολύκροτης υπόθεσης που για περισσότερους από έξι μήνες καθήλωσε το πανελλήνιο.

Η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Δευτέρα (10/12) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, πήρε αναβολή για σήμερα, καθώς ένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε δικηγόρο και ζήτησε από το δικαστήριο να του ορίσει.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας όταν αντίκρυσε τους 12 κατηγορούμενους αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία και τους χαιρέτησε. Στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί τι συνέβη στις 30 Μαρτίου του 2017, την ημέρα της απαγωγής του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ένας εκ των απαγωγέων του τον ρώτησε αν φορούσε τσιπάκι κι εκείνος απάντησε όχι.

Πάντως, όπως και την περασμένη Δευτέρα, έτσι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. στο δικαστικό μέγαρο είναι δρακόντεια. Οι 12 κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία αρκετών αστυνομικών και μπήκαν στην αίθουσα λίγο πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By