Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Απαγορευτικό απόπλου: Δείτε ποια δρομολόγια θα γίνουν από Πειραιά για Αργοσαρωνικό

Κανονικά αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά, παρά το απαγορευτικό που ισχύει, τα συμβατικά πλοία για Αίγινα, στις 16:15 και στις 17:00, ενώ άλλο ένα θα αναχωρήσει, βάσει προγράμματος στις 18:15 με προορισμό την Αίγινα και το Αγκίστρι.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τα δελφίνια και τα καταμαράν, υπάρχει προγραμματισμένο προς αναχώρηση για Αίγινα ένα δελφίνι για τις 20:10, ωστόσο ο καπετάνιος είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν τελικά το δρομολόγιο πραγματοποιηθεί, ανάλογα με τς καιρικές συνθήκες εκείνη την ώρα.

Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί κι ένα δρομολόγιο FlyingCat στις 20:00, για Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι. Και στην περίπτωση αυτή, η πραγματοποίηση του δρομολογίου θα αποφασιστεί λίγη ώρα πριν, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Γενικά, υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι τις 22:00 του Σαββάτου. Σε ότι αφορά το λιμάνι του Λαυρίου έγινε δρομολόγιο, τουλάχιστον έως τις 6 το απόγευμα, ενώ στο λιμάνι της Ραφήνας, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα τουλάχιστον έως τις 7 το απόγευμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By