Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Απάντηση Καμμένου στην καταγγελία του Θεοδωράκη

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι ο υπουργός Άμυνας διέταξε να γίνει περιφορά επιταφίου σε μουσουλμανικό χωριό

theodorakis

«Υπάρχει ένα χωριό αμιγώς μουσουλμανικό. Ξέρετε τι έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή; Για να δείτε πόσο επικίνδυνοι είναι μερικοί άνθρωποι και πόσο μεγάλη ευθύνη έχει ο κ. Τσίπρας για τις επιλογές του. Τη Μεγάλη Παρασκευή μαζεύτηκαν κάποιοι απόστρατοι αξιωματικοί από τις γύρω περιοχές, έστειλε και ο κ. Καμμένος μια μικρή δύναμη στρατιωτών του Δ’ Σώματος και μια μπάντα και πήραν τον επιτάφιο από την εκκλησία που είναι έξω από το μουσουλμανικό χωριό και για πρώτη φορά έκαναν περιφορά σε όλο το χωριό. Αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις ισορροπίες της περιοχής» είπε στην καταγγελία του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτά που λέει ο καλεσμένος σας δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘΑ. Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον λογαριασμό του στο Τwitter, απαντώντας στην καταγγελία του επικεφαλής του Ποταμιού.

Η πρώτη απάντηση του Πάνου Καμμένου:
Panos Kammenos @PanosKammenos
@NChatzinikolaou αυτά που λέει ο καλεσμένος σας δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘΑ. Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο

 

(Visited 1 times, 1 visits today)