Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Απάντηση Στ. Θεοδωράκη σε Μάρκου

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τη νέα αποχώρηση από το Ποτάμι, αυτή τη φορά της βουλευτού Κατερίνας Μάρκου.

«Ο κ. Φωτήλας έφυγε γιατί, όπως είπε, είχε κάλεσμα από την ΝΔ, η κ. Μάρκου έφυγε γιατί, όπως λέει, έχει κάλεσμα από το ΠΑΣΟΚ, είχε προηγηθεί ο κ. Θεοχάρης που έφυγε γιατί είχε κάλεσμα από παντού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης και μίλησε για «πρόσωπα που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός».

Επικαλούμενος τα όσα ανέφερε την Κυριαική στη Μεγάλη Συνάντηση των Αντιπροσώπων του Ποταμιού, τόνισε πως «οι πιέσεις των παλιών συστημάτων δεν θα μας κάνουν να αλλάξουμε πορεία, δεν θα μας ενσωματώσουν», ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά «μελλοντικών πολιτευτών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ».

«Είναι προφανές ότι χρεώνομαι προσωπικά την ένταξη στα ψηφοδέλτια προσώπων που το μόνο που τελικά τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο μισθός και τρέχουν (φευ!) σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα τους τα εξασφαλίσουν» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε να τους δούμε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να θυμίσουν και τότε σε όλους τους πολίτες τους λόγους που τους κάνουν να απεχθάνονται την πολιτική».

(Visited 1 times, 1 visits today)