Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απεργία ΜΜΜ: Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου

Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

“Λόγω της εξαγγελθείσας για αύριο 18 Νοεμβρίου 2021 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ.), καθώς και της στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), δε θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων”.

Η απεργία στα ΜΜΜ

Ακινητοποιημένα θα είναι το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ την Τρίτη (16.11.2021).

Οι εργαζόμενοι θέτουν ερωτήματα σχετικά με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται από την ΣΤΑΣΥ αλλά και από την εργολαβική εταιρεία που ανέλαβε τη συντήρηση των γραμμών. Ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου του εργαζόμενου και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By