Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Απεβίωσε ο πρόεδρος των Σούπερ Μάρκετ Bazaar Δήμος Βερούκας

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου ο επικεφαλής του Ομίλου Βερούκα, Δήμος Βερούκας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος Πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια σύσκεψης με συνεργάτες του. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο Metropolitan, ωστόσο εξέπνευσε. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Η απώλεια του είναι μεγάλη πρώτα απ” όλα για την οικογένεια του, τη σύζυγό και τα δύο παιδιά τους. Έπειτα, για τον Όμιλο που διηύθηνε, καθιστώντας τον έναν απ” τους ταχέως αναπτυσσόμενους στη χώρα, αλλά και για το οργανωμένο λιανεμπόριο συνολικά καθώς ο ίδιος ήταν εκ των στυλοβατών του Συνεταιρισμού ΕΛΟΜΑΣ.

Η αλυσίδα Bazaar η οποία είχε γνωρίσει υπό την καθοδήγηση του σημαντική καταγράφοντας την τελευταία πενταετία αύξηση του τζίρου της κατά 40%, έχει φθάσει να αριθμεί σήμερα 150 καταστήματα σούπερ μάρκετ και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία το 2018 ο κύκλος εργασιών της κυμάνθηκε περί τα 168,95 εκατ. ευρώ.

Ως συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο επέκτειναν τον Όμιλο Βερούκα ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται και στον χώρο του food service μέσω της Angliss Hellas A.E. , στα logistics με την Αλπικό Ψυγείο Α.Ε. , στο εμπόριο τυροκομικών με την Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και στον χώρο των ακινήτων μέσω της AVN AE.

Ο Δήμος Βερούκας είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου 1964 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν απόφοιτος ΕΜΠ, Χημικός Μηχανικός και κατείχε BSc Marketing του Deree College of Athens.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By