Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Απειλείται άμεσα με αποβολή από το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ

Δίκοπο μαχαίρι ήταν για την ΠΑΕ ΟΦΗ οι σημερινές αποφάσεις του δικαστηρίου που έδωσε νέα προσωρινή διαταγή αλλά απέρριψε τα προσωρινά μέτρα με αποτέλεσμα η Σούπερ Λιγκ να βάζει θέμα αποβολής στο σημερινό Δ.Σ.

ΟΦΗ -ΠΑΟ ΗΜΗΤΕΛ 1Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, χθες το πρωί, ο ΟΦΗ έδωσε δύο δικαστικές μάχες. Πέραν αυτής των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε ξανά αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή – την οποία πήρε μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, ο ΟΦΗ προστατευέται από τους πιστώτες του και κατά συνέπεια η Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση ποινών που έχουν ζητήσει οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Ρόβας.

Όμως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ και αυτό σημαίνει ότι το σημερινό Δ.Σ. μπορεί να προχωρήσει στην αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Μαχλάς υπογράμμισε πάντως, πως δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, σχετικά με την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων από το πρωτοδικείο Ηρακλείου. Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ τόνισε πως η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου προσπαθεί να τακτοποιήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες, προς πρώην παίκτες της.

«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό το ζήτημα έχει ήδη λυθεί καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους. Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις. Το έχει κάνει και ο Αρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε: «Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναι άκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι. Δεν μου άρεσε η στάση του Παναθηναϊκού να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω. Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By