Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απίστευτο «ντου» Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδη, Σαραϊδάρη, φουσκωτών σε Σκουλά, βοηθό (vid)

Λίγες εβδομάδες μετά την εγκληματική επίθεση στον διαιτητή Τζήλο, την αποχή των διαιτητών και την απόφαση να πέσουν οι τόνοι και να μην στοχοποιούνται οι διαιτητές και οι βοηθοί, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να αφήσουν στην άκρη τα πάντα, προβαίνοντας σε ωμή επίθεση εναντίον του βοηθού Κωνσταντόπουλου, λόγω της λάθος υπόδειξής του, στη φάση του 19ου λεπτού, όταν και ακύρωσε καθαρό γκολ του Μπίσεσβαρ, σε μία εξαιρετικά δύσκολη φάση, όπου πέντε παίκτες του Δικεφάλου ήταν εκτεθειμένοι.

Μόλις ο διαιτητής Σκουλάς σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, λοιπόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έφυγε μαινόμενος από τον πάγκο του και επιτέθηκε λεκτικά και σπρώχνοντας τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης, Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο.

Τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ ακολούθησαν σε ανάλογο ύφος και ένταση ο Team Manager του Δικεφάλου, Παντελής Κωνσταντινίδης, αλλά και ο υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην διεθνής βοηθός, Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Μαζί τους, ωστόσο, στον προπηλακισμό του Κωνσταντόπουλου και του διαιτητή Σκουλά συμμετείχαν και ορισμένοι μεγαλόσωμοι τύποι, με διακριτικά του ΠΑΟΚ! Με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ωστόσο, να δείχνει για ακόμη μία φορά ότι με τις ακραίες συμπεριφορές του και τη διαρκώς απρεπή και ατιμώρητη συμπεριφορά του, εκθέτει, τόσο τον εαυτό του όσο και την ομάδα του. Κάτι, βεβαίως, που αφορά και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που επιτέθηκαν στους διαιτητές.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By