Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απίστευτος συνωστισμός σε μπαρ και πλατείες – Υπαίθρια πάρτι και συναυλίες με γνωστούς Djs

Απίστευτος συνωστισμός παρατηρήθηκε για ένα ακόμη βράδυ σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας, της Ρόδου αλλά και σε δημοφιλείς πλατείες και παραλίες, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα που όρισε η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ η πλατεία Βαρνάβα ξεχείλισε από κόσμο εξαιτίας live Balkan συναυλίας από συγκρότημα δέκα ατόμων με χάλκινα πνευστά. Πάνω από 1000 άτομα συνωστίσθηκαν σε αυτή τη μικρή πλατεία για να τους ακούσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς καν να την διασχίσεις από τον κόσμο. Νωρίς το πρωί η πλατεία Βαρνάβα θύμιζε σκουπιδότοπο.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, με κατεύθυνση την παραλιακή λεωφόρο, το εκνευριστικό μποτιλιάρισμα των ΙΧ οδηγούσε στον Άλιμο. Εκεί, σε ένα από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ, παρατηρούνταν το αδιαχώρητο. Εκατοντάδες νέοι δημιούργησαν σκηνικό συγχρωτισμού για να χορέψουν υπό τους ήχους του γνωστού Dj Dino MFU, ο οποίος νωρίτερα είχε απευθύνει κάλεσμα στους φαν του μέσω Instagram. Από την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, ο Dj μετέδωσε live απίστευτες εικόνες συνωστισμού.

bolivar__1_

bolivar__2_

 

bolivar__3_

Στη Ρόδο, σε καφέ-μπαρ με κλειστό χώρο, μέσα στη Παλιά Πόλη, γινόταν πατείς με πατώ σε για τρίτο συνεχόμενο βράδυ, με την αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια, όπως άλλωστε και σε άλλες περιπτώσεις.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By