Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Από 1η Ιουνίου ανοίγει το νέο θέρετρο του ομίλου Pacha στη Μύκονο

Την 1η Ιουνίου ξεκινά τη λειτουργία το Destino Pacha Mykonos, το νέο θέρετρο από τον όμιλο Pacha, ο οποίος ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του από τη Μύκονο.

Κι αυτό γιατί η άφιξη του ομίλου στην Ελλάδα σηματοδοτεί και την έναρξη της διεθνούς επέκτασής του, εγκαινιάζοντας, εκτός από ξενοδοχεία, και τα παγκοσμίου φήμης cabaret-style εστιατόρια Lío στο νησί. Το άνοιγμα του Destino Pacha Mykonos και του Lío Mykonos, των πρώτων Pacha εκτός Ισπανίας, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα όπως αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου.

Το Destino Pacha Mykonos βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου Pacha. «Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου της Μυκόνου.

Οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά, «με το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις να εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, ενώ για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα». Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από 260 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lío Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, «η μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία προσγειώνεται μόνιμα στην Χώρα της Μυκόνου».

Σύμφωνα με τον Nick McCabe, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Pacha Group «το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου.

H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας, και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Μετά την έναρξη λειτουργίας στην Μύκονο, θα ακολουθήσει το Casa Pacha Formentera, ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο νησί Formentera, ενώ θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα ανοίγματα από το γνωστό brand to 2022. Στον όμιλο ανήκουν το Destino Pacha Resort, η γαστρονομική εμπειρία Lío, το The Pacha Hotel και το θρυλικό Pacha Nightclub.

Ο Όμιλος Pacha είναι μια εταιρεία διεθνούς χαρτοφυλακίου που δραστηριοποιείται στους τομείς της μουσικής, αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας και μόδας μεταξύ άλλων, με έντονη διεθνή παρουσία μέσω των brands του:

Το Pacha Ibiza (Night club), Lío, Destino Pacha Resort και The Pacha Hotel. «Ένας επιχειρηματικός όμιλος που χαρακτηρίζεται για την προώθηση του lifestyle της Ίμπιζα σε όλο τον κόσμο, έναν χαρούμενο και εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής που δεσμεύεται για το περιβάλλον και τους ανθρώπους του νησιού», όπως επισημαίνουν οι επιτελείς του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By