Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Αποχωρεί από τον όμιλο της TUI ο Γιώργος Δήμας

Στα τέλη Δεκεμβρίου αποχωρεί από τoν όμιλο της TUI, ο Γιώργος Δήμας, επικεφαλής της TUI Musement στην Ελλάδα και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της TUI Hellas, για να τον διαδεχθεί ο Ian Hay, μέχρι πρότινος επικεφαλής Κύπρου, Μάλτας, Αιγύπτου και Μέσης Ανατολής.

Ο Γιώργος Δήμας έχει υπάρξει στέλεχος του ομίλου από το 1991 όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις σε πολλούς τομείς στην TUI Hellas. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε επικεφαλής της TUI στην Ελλάδα, διοικώντας, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με επιτυχία τις δραστηριότητες του τουριστικού οργανισμού στη χώρα.

Ο Ian Hay είναι στέλεχος της TUI για περισσότερα από 22 χρόνια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Στo πλαίσιo της νέας δομής του ομίλου της TUI, αναλαμβάνει την ευθύνη των προορισμών Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Αίγυπτο με έδρα την Αθήνα.

«Είμαι υπερήφανος για την ανάπτυξη της TUI στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, όπου πλέον ο όμιλος έχει καταστεί ηγέτης της τουριστικής αγοράς.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τους αξιόλογους συναδέλφους μου και την εμπιστοσύνη των σπουδαίων συνεργατών μας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί καταφέραμε να τοποθετήσουμε την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς του Ομίλου TUI.

Μετά από 29 χρόνια, αυτό το κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής ολοκληρώνεται, διατηρώντας παράλληλα μια εξαιρετική σχέση με την TUI και σε ένα κλίμα συνεργασίας», δήλωσε ο Γιώργος Δήμας.

Ο Fritz Joussen, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Group δήλωσε: «Ο Γιώργος Δήμας ήταν στην TUI ισχυρός πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και συνέβαλε αποτελεσματικά και επιτυχώς στις δραστηριότητές μας στην Ελλάδα.

Λυπάμαι που αποφάσισε να αποχωρήσει, αλλά τον ευχαριστώ πολύ για τη συμβολή του στην εταιρεία μας για τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον του».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By