Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Αποχώρησαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ από τη συζήτηση για τα νέα μέτρα

Η Φώφη Γεννηματά είπε πως δεν είναι διατεθειμένη να νομιμοποιήσει την διαδικασία, ενώ στη συνέχεια ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταγγέλλει την απαράδεκτη διαδικασία και έδωσε το σύνθημα στους βουλευτές για αποχώρηση από την αίθουσα

Τακτική πολιτικής απομόνωσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην διαδικασία ψήφισης των νέων μνημονιακών προαπαιτούμενων ακολουθεί και η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποχωρώντας από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Είναι ενδεικτικό ότι η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά σημείωσε στην ομιλία της πως «η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι διατεθειμένη να νομιμοποιήσει την διαδικασία».

Ακολούθως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταγγέλλει την απαράδεκτη διαδικασία και έδωσε το σύνθημα στους βουλευτές για αποχώρηση από την αίθουσα.

Υπενθυμίζεται πως κατά την έναρξη της συζήτησης αποχώρησε καταγγέλλοντας και το ΚΚΕ με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο Νίκο Καραθανασόπουλο να λέει πως «δεν νομιμοποιούμε τις πραξικοπηματικές διαδικασίες και αποχωρούμε».

Να σημειωθεί ότι η ΝΔ έχει ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για τις πέντε τροπολογίες ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By