Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Απογοήτευση το Eaten Alive – Έξαλλοι με το Discovery οι τηλεθεατές

Το ανακόντα δεν κατάπιε ζωντανό τον φυσιοδίφη, Πολ Ροζόλι

eatenalive

Χαμένο χρόνο χαρακτήρισαν στο twitter οι τηλεθεατές του Discovery Channel το ντοκιμαντέρ του καναλιού στο οποίο, όπως διεμήνυε το κανάλι αλλά και το promo trailer, ένα ανακόντα θα κατάπινε ζωντανό τον φυσιοδίφη Πολ Ροζόλι.

Απ” ό,τι φάνηκε χθες, οπότε και προβλήθηκε το εν λόγω ντοκιμαντέρ, δεν ήταν τόσο γλαφυρό όσο ο τίτλος του, αφού ο Ροζόλι δεν φαγώθηκε ζωντανός από το ανακόντα. Το φίδι τυλίχθηκε γύρω του, άνοιξε το στόμα του, δάγκωσε το κράνος του αλλά τον άφησε να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο φυσιοδίφης Πολ Ροζόλι ήθελε ανέκαθεν να βρει έναν τρόπο να τον καταπιεί ζωντανό ένα ανακόντα και γι” αυτό σχεδίασε μια ειδική προστατευτική στολή την οποία δοκίμασε στο δίωρο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από το «Discovery Channel», με τίτλο: «Eaten Alive». Η πολυαναμενόμενη εκπομπή προβλήθηκε αλλά τελικά το κανάλι δεν έδειξε αυτό που ο τίτλος υπόσχεται. Η συνάντηση του Ροζόλι και του ανακόντα ήταν σίγουρα άκρως ενδιαφέρουσα, ωστόσο το θηριώδες ερπετό δεν κατάπιε ζωντανό τον περιβαλλοντολόγο.

Μάλιστα, ο Ροζόλι σε συνέντευξή του είχε περιγράψει την ριψοκίνδυνη εμπειρία του με το τεράστιο ανακόντα, ωστόσο τίποτα απ’όσα είπε δεν είδαν τελικά οι θεατές του καναλιού. Σύμφωνα με τον φυσιοδίφη το τεραστίων διαστάσεων ερπετό «επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το ανοιχτό στόμα της πριν να γίνουν όλα μαύρα… Μετά με τύλιξε και άρχισα να νοιώθω τη στολή μου να συνθλίβεται και τα χέρια μου να ξεριζώνονται από τα μανίκια. Ήταν απολύτως τρομακτικό», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.

Οι τηλεθεατές του καναλιού, μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, δηλώνουν απογοητευμένοι αλλά και εξοργισμένοι με το θέαμα, ενώ δεν έλειψαν και τα tweets στα οποία ζητούν πίσω τον χαμένο τους χρόνο αφού όπως γράφουν το ανακόντα δεν κατάπιε τον Πολ Ροζόλι, όπως ο τίτλος του ντοκιμαντέρ υπόσχεται.

Δείτε το σχετικό video:

Mερικά από τα tweets:

twitter1

twitter2

 

 

By