Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεων συνέχεια για τον Γ.Κατρούγκαλο από το ΒΗΜΑ

Τι είπε ο Βασίλης Χιώτης στη ραδιοφωνική του εκπομπή

katrougalos giwrgos

Νέες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο είναι έτοιμοι να κάνουν το Βήμα και ο Βασίλης Χιώτης, που σήμερα έδωσε μια πρόγευση στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Βασίλης Χιώτης είναι και ο συντάκτης του επίμαχου ρεπορτάζ του Κυριακάτικου Βήματος που έκανε λόγο για συμφωνητικά Κατρούγκαλου με Δημοσίους υπαλλήλους σύμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός θα έπαιρνε προμήθεια 12% για κάθε αποζημίωση από την επαναπρόσληψή τους. Στην εκπομπή του λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Δευτέρας ο Βασίλης Χιώτης ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υοπυργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας το 2012. Για να προσθέσει πως την ίδια περίοδο ο κ. Κατρούγκαλος ήταν και δικηγόρος των ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηριών που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.

Ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε περισσότερα στοιχεία, αλλά είπε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως υπάρχει υλικό και για νέα ρεπορτάζ…

Νωρίτερα εξηγούσε πως συγκρατήθηκε και δεν εξερράγη όταν ο αναπληρωτής υπουργός τον αποκάλεσε ελεεινό υποκείμενο κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής τους στην πρωινή εκπομπή του Mega το Σαββατοκύριακο.

By