Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Αποκάλυψη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος πούλησε το πρατήριο βενζίνης μόλις…»

Πολλά είχαν ακουστεί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και την επαγγελματική του ζωή. Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για όσα έχει κάνει στο παρελθόν, αναφερόμενοι σε έναν εργατικό άνθρωπο με μεγάλη ενέργεια.

Σχετικά με το πόσο γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι μίλησε ένας συμπαίκτης του Ντάνου στο Survivor σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Ο Ντάνος είναι ένα παιδί που δεν γνώριζα καλά, λέγαμε ένα «γεια» στη Σκιάθο, είχε βουλκανιζατέρ και πρατήριο βενζίνης που το πούλησε, το έγραψε στον αδερφό του. Το έκανε μόλις τελείωσε την καριέρα του με την μπάλα που έπαιζε μια ζωή, δεν ήταν βενζινάς», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Στη συνέντευξή του στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού σημείωσε: «Είναι καλό παιδί, από επαρχία, ειλικρινής, πάλεψε, αυτό έκανε και στο Survivor, όπως και στη ζωή του, πάλευε να επιβιώσει. Ο Ντάνος είχε χάσει τον μπαμπά του σε ηλικία 11 χρόνων… μιλούσαμε πάρα πολύ για τους πατεράδες μας. Έχει ζοριστεί πολύ στη ζωή του, έχει κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα, είναι ένας γνήσιος Survivor».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By