Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Αποκάλυψη Μπαλοτέλι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στη Γιουβέντους»

Ανήκει στο κλαμπ των παικτών που έχουν αγωνιστεί σε Ίντερ και Μίλαν. Όταν υπέγραψε στους Ροσονέρι το 2013, ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε αυτόματα «εχθρός» για τους οπαδούς των Νερατζούρι, μετακομίζοντας στο αντίπαλο δέος μετά την ενδιάμεση θητεία στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί διαφορετικά, όπως αποκάλυψε ο «Super Mario», με την Γιουβέντους να έχει φτάσει μια ανάσα από την υπογραφή του το ίδιο καλοκαίρι.

Τελευταία στιγμή, όμως, ο Αντριάνο Γκαλιάνι, τότε πρόεδρος της Μίλαν μπήκε σφήνα για να τον αποκτήσει και ως φίλαθλός της από παιδί, ο Ιταλός στράικερ άφησε στα κρύα του λουτρού τους πρωταθλητές της Serie A.

«Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, θα πήγαινα στη Γιούβε και ήμουν ΟΚ με αυτό, αλλά ο Γκαλιάνι μπήκε στη μέση κι όταν άκουσα ότι με ήθελε και η Μίλαν, τα έχασα. Όπως ξέρετε, είμαι φίλαθλος της Μίλαν κι έτσι ακολούθησα την καρδιά μου.

Την περίοδο εκείνη ήμασταν στην 7η ή 8η θέση, οποίτε θα ήταν πιο έξυπνο να πάω στην Γιουβέντους, αλλά η Μίλαν είναι στην καρδιά μου. Θα ήταν η πρακτική επιλογή και το σκέφτηκα όντως, αλλά ακολούθησα τελικά την καρδιά μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By