Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη – Ο Πύρρος Δήμας έριξε πόρτα στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο άνθρωπος – σύμβολο για τον ελληνικό αθλητισμό αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως το 2012 είχε πρόταση από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος, όμως εκείνος δεν δέχτηκε. Τους έριξε πόρτα και προτίμησε να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ  που τότε είχε πτωτική πορεία.

Δηλαδή, ο Πύρρος Δήμας προτίμησε να μείνει στα δύσκολα στο ΠΑΣΟΚ και να δώσει την μάχη του, παρά να συστρατευθεί με το τότε αντιμνημονιακο μπλοκ, που εκείνη την περίοδο χάιδευε τα αυτιά των αγανακτισμένων πολιτών, τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια.

Αυτό είχε σαν συνέπεια ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης μας να στοχοποιηθεί τόσο από την ΑΥΓΗ το προπαγανδιστικό μέσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από στελέχη της Κουμουνδούρου που ακραιφνώς υπονόμευαν την αξία του καλύτερου αθλητή στην ιστορία του αθλήματος της άρσης βαρών και λοιδορούσαν του πρόσωπο του ιδίου,  προσπαθώντας να κάνουν αυτό που ονομάζει ο κ. Φίλης τελευταία «δολοφονία χαρακτήρων»

Συγκεκριμένα  ο Πύρρος Δήμας αναφέρει «Ήταν καθοδηγούμενο το άρθρο και αντέδρασα. Προσπαθούν να αποδομήσουν ότι δεν τους αρέσει. Δεν έχω πει, ποτέ όμως, ότι το 2012 πλησίασαν δικό μου άνθρωπο, από τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2012,και του είπαν ότι θέλουμε τον Πύρρο Δήμα στο Επικρατείας»

 14643157_10208346766521663_856276742_n

Save

Save

Save

Save

Save

(Visited 1 times, 1 visits today)
By