Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Αποκλειστικό: Ανοίγει ο «ΑΣΤΕΡΑΣ» για να μείνει ο Ομπάμα – [Βίντεο]

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης, που υπολειτουργεί αυτή την περίοδο, μετράει ημέρες για το «προσωρινό» του λουκέτο προκειμένου να ανακαινιστεί από τους  Άραβες επενδυτές, οι οποίοι αγόρασαν αυτό το φιλέτο ύστερα από αγοραπωλησία που υπέγραψε η παρούσα κυβέρνηση.

Μετράει ημέρες όμως και για να φιλοξενήσει ακόμα έναν αρχηγού κράτους και ίσως τον μεγαλύτερο ηγέτη του σύγχρονου κόσμου, καθώς όλα δείχνουν, πως ο απερχόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ελλάδα θα μείνει μαζί με την σύζυγο του Μισέλ εκεί, στο μικρό Καβούρι.

Το μέρος επελέγη ύστερα από συζητήσεις μεταξύ της πρεσβείας των Η.Π.Α. και των ελληνικών αρχών, γιατί πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, τόσο για την παραμονή του προεδρικού ζεύγους, όσο και για την μεταφορά του, καθώς προσφέρει άνετη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας, ενώ παράλληλα προσφέρει και όλες τις ανέσεις που ταιριάζουν σε έναν πλανητάρχη.

Ανέσεις που θα διαπιστώσετε και εσείς στο παρακάτω βίντεο

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης μετά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κλείσει για περίπου δύο χρόνια, προκειμένου να ανακαινιστεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα περίπου 1.000 εργαζόμενοι να μείνουν χωρίς δουλειά. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως θα είχε κλείσει ήδη, αλλά με παρεμβάσεις «άνωθεν» έμεινε για λίγο ακόμα διάστημα ανοιχτός.

(Visited 1 times, 1 visits today)