Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Απολογήθηκε ο Καμμένος χωρίς όμως να ζητήσει συγνώμη από τη κ. Γεννηματά

Στρεψοδικία, τη μπάλα στην εξέδρα, φταίει λίγο και η Νέα Δημοκρατία, αυτό συμπεραίνει κανείς διαβάζοντας την απολογία Καμμένου χωρίς ίχνος συγνώμης

kammenos ammos

Ο Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την απαράδεκτη ανάρτηση στην οποία είχε κάνει, θίγοντας την περιπέτεια υγείας που είχε η πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει ο ίδιος πολιτικά οφέλη, απαντάει πάλι με γρίφους και σκιές. Διαλέγει να φέρει παραδείγματα να πει ποιος δεν ήταν ο στόχος του, χωρίς όμως να ζητήσει συγνώμη από κάποιον που έθιξε. Από κάποιον που διάλεξε να θίξει από την άνεση της πολυθρόνας του Από κάποιον που πέρασε τη βάσανο του καρκίνου.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως «Η ανάρτηση η οποία έκανα δεν είχε κανένα λόγο να θίξει την κ. Γεννηματά, και βεβαίως, προς Θεού, ένα θέμα που έχει να κάνει με λόγους υγείας, όπως επικαλέστηκαν εν συνεχεία» αφήνοντας στο τέλος της πρότασης του,  υπόνοιες και αιχμές για κάποιους άλλους…

Εμείς θυμίζουμε πως ο ομογάλακτος του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Μετά τη φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη» και πως  μετά την αήθη αυτή ανάρτηση, ακολούθησε καταιγισμός ομαδικών πυρών από όλο το πολιτικό σύστημα προς την κυβέρνηση και τον ίδιο.

 

Θυμίζουμε επίσης πως τα πρώτα 24ωρα η κυβέρνηση παρείχε κάλυψη στον κ. Κάμμενο μέσο της ένοχης σιωπής της καθώς και ο Νίκος Παππάς δεν απάντησε ποτέ στο συγκεκριμένο θέμα αν και ρωτήθηκε μέσα στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της Νέας δημοκρατίας κ. Γεωργιάδη.

Ο κ. Καμμένος από ότι την συνέχεια της απάντησης την οποία δίνει συμπεραίνουμε ότι ή όντως δεν καταλαβαίνει τι προσβολή και κακία ξεστόμισε ή απλά επιχειρεί μία μορφή στρεψοδικίας.

Επιχειρεί δηλαδή να  θολώσει τα νερά και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς κάθε φράση την οποία χρησιμοποιεί βρίθει διπλής και τριπλής ερμηνείας. Δεν απαντάει με σαφήνεια και δεν ζητάει πουθενά συγνώμη ούτε από την κ. Γεννηματά, ούτε από τους καρκινοπαθείς, ούτε από τον ψηφοφόρους του για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.

Πιο αναλυτικά αναφέρει πως «η ανάρτηση αυτή αφορά έναν πολιτικό και έναν άνθρωπο ο οποίος δικαίως, πιθανώς, παίρνει μια πρόωρη σύνταξη, ως μητέρα. Αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε ότι άνθρωποι οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι και παίρνουν μια αναπηρική σύνταξη, τους καλούν να περνούν κάθε χρόνο Επιτροπή για να πιστοποιήσουν εκ νέου τον ακρωτηριασμό τους», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι όταν γίνεται λόγος για κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος και γίνονται περικοπές από ανάπηρους και πολύτεκνες οικογένειες «μία πολιτικός η οποία πήρε σύνταξη στα 40 της χρόνια και η οποία σύνταξη είναι εν ενεργεία- η κ. Γεννηματά δεν παίρνει τη σύνταξη αυτή τη στιγμή λόγω του ότι παίρνει βουλευτική αποζημίωση, αλλά το δικαίωμα το διατηρεί».

Επαναλαμβάνοντας ότι δεν είχε στόχο «ούτε να προσβάλει ούτε να θίξει θέματα υγείας ή μητρότητας», ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι ήταν μία αναφορά σε αυτό που είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, «είπε περί της αντιστασιακής του δράσεως, όταν ήταν στο Παρίσι, την εποχή της Χούντας, σε εξορία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά διέμενε στο 16ο διαμέρισμα στην οδό Μιραμπό, στην πιο ακριβή περιοχή του Παρισιού. Δεν μπορεί κανείς, λοιπόν, να υποστηρίξει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ηλικία έξι μηνών, έκανε αντίσταση. Χωρίς αυτό να μειώνει την αντιστασιακή δράση του πατέρα του».

Τέλος, κατηγόρησε τους επικριτές του ότι δεν ισχύει πως αναφέρθηκε στην ασθένεια της κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε ότι «ήταν αυτοί που χτυπούσαν τον καρκινοπαθή πατέρα μου με δημοσιεύματα και ο οποίος τελικά, κατέληξε».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

(Visited 1 times, 1 visits today)