Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Απολογήθηκε ο Τζαβέλλας: «Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ»

Το πρωί της Παρασκευής ο 34χρονος Έλληνας αμυντικός απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή της Super League και ισχυρίστηκε ότι δεν απευθύνθηκε με τον χαρακτηρισμό «σκουλήκια» προς τους οπαδούς του Άρη αλλά είπε προς συμπαίκτη του Σέρχιο Αραούχο «τι έκανες στα σκουλήκια, τα έσκισες» – Η απόφαση θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας

O Γιώργος Τζαβέλλας απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή της ΕΠΟ για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη και σημείωσε μεταξύ άλλων «αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ».

«Είμαι 16-17 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παιχνίδι μου που προκαλεί. Δεν έχω γυρίσει ποτέ το κεφάλι μου στην κερκίδα. Δεν έχω μιλήσει σε οπαδούς, με έβριζαν από την αρχή του αγώνα, εμένα τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, καρκίνο, χιαστούς. Ο συμπαίκτης μου στον πανηγυρισμό του έδειξε το «Α» για τον Άλκη, εγώ λέω προς αυτόν μια έκφραση που λέμε πάντα, φαίνομαι νευριασμένος.

Βγήκα και ζήτησα συγγνώμη από τον Άλκη, όχι για την πράξη μου. Δεν έχω κάνει κάτι, δεν έβρισα κανέναν. Δεν υπάρχει φίλαθλος του Άρη εκεί, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ποδοσφαιριστές. Φαίνομαι απέναντι στην κάμερα γιατί είχε πάει ο Αραούχο στην κάμερα. Αν θεωρεί κάποιος ότι προσέβαλα τη μνήμη του Άλκη, να τιμωρηθώ. Δεν αντιλήφθηκα κάτι εκείνη την ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αθλητικό δικαστή της Super League ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Η απόφαση θα βγει εντός της ημέρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By