Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Απολογούνταν η ξαδέλφη του Πολάκη και κλείδωσαν- φίμωσαν τους δημοσιογράφους εκτός του Υπ. Υγείας

Η απολογία της που θα γίνει σήμερα, εκτός απροόπτου, εντάσσεται στο πλαίσιο της πειθαρχικής διαδικασίας που έχει κινηθεί σε βάρος της και βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετούς μήνες.

polakis

Ενώπιον του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ βρίσκεται σήμερα η Νεκταρία Πολάκη, ιατρός του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της κλοπής ναρκωτικών σκευασμάτων από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) τον περασμένο Μάιο.

Η κυρία Πολάκη, βρίσκεται στο προσκήνιο τον τελευταίο μήνα λόγω της εμπλοκής της στη μοιραία επέμβαση για «κρεατάκια» της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη και για το λόγο αυτό το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την παρακολούθησης της υπόθεσης είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Από το πρωί, λοιπόν, είχαν προσέλθει στο υπουργείο Υγείας δημοσιογράφοι, τόσο διαπιστευμένοι όσο και άλλοι που παρακολουθούν για το μέσο στο οποίο εργάζονται, την υπόθεση.

Ωστόσο, μέχρι και πριν από λίγη ώρα είχε γίνει το πρωτοφανές, να μην επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος στο υπουργείο! Ούτε στους διαπιστευμένους, ούτε στους υπολοίπους. Ούτε στο χώρο του γραφείου τύπου, ούτε σε οποιονδήποτε άλλο χώρο του υπουργείου!

Οπως ήταν φυσικό υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των δημοσιογράφων με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κατέβει στην είσοδο του υπουργείου η υπεύθυνη του γραφείου τύπου προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Ανάμεσα στα άλλα έκανε λόγο «για λάθος» και ότι η είσοδος δεν επετράπη καθώς οι δημοσιογράφοι ήταν πολλοί και δεν τους ήξεραν όλους και μπορεί να περιφέρονταν στους διαδρόμους του υπουργείου για να βρουν που διεξάγεται το πειθαρχικό!

Εν τέλει, πάντως, επετράπη η είσοδος στους δημοσιογαφους αυστηρά μόνο για το γραφείο τύπου. «Αφού γνωριστήκαμε μπορείτε να περάσετε», είπε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη του γραφείου τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατρός, ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που βρίσκεται σήμερα ενώπιον του πειθαρχικού, μπήκε από την είσοδο του υπουργείου!

(Visited 1 times, 1 visits today)